Op verschillende plaatsen op het internet worden 'reviews' over Erfgoed de Boemerang gegeven. Lees hier wat anderen van Erfgoed de Boemerang vonden of laat zelf uw reactie achter.
 

Website

Vekabo ( in het groen )

Zoover (review achter laten)

ACSI

ANWB

MCC ( kleine camping gids )

Charmecamping.nl

Kleine-camping.nl

Google

Drenthe.nl

de Hondsrug Drenthe

Fietsnetwerk.nl

 

Waardering

5 sterren

9,2

8,7


 5 sterren

 

 


 

Informatie

Informatie en reviews

Reviews 

Actie tarief vanaf 21 euro

2015 charme camping van nederland

Actie tarief vanaf 21 euro

Informatie

Informatie 

Reviews

Informatie

Informatie

Fietsroutes, Informatie en Reviews Over de Accommodaties staat veel op Booking.com
 
booking.com   9,1
 
 
Ook op onze website worden berichten in het gastenboek achtergelaten.
 

Bericht schrijven >

Geweldige camping, een uniek plekje in een Geweldige omgeving. Wij komen er graag, ook de eigenaren zijn zeer aardige mensen ,
Als fotograaf kun je hier prima uit de voeten, dus voor ons een dikke pluim , voor de boemerang

Doeke Tuinstra
Wij hebben genoten van de prachtige, schone en rustige camping.
Alpaca's en schapen waren ons uitzicht.
Wij hadden de hele dag zon, en voor ons was dat heerlijk.
Prachtige omgeving, mooie fietspaden, en mooie kleine dorpjes.
Een aanrader, om aan deze camping en omgeving een bezoek te brengen.

Fam. van Olst, Warffum
Heel mooie en rustig gelegen camping voor 50 plussers.
De netheid van de douche en toiletgebouwen , met nodige ontsmettings en douchemiddelen hebben wij nog nooit ergens gezien.
Heel vriendelijk onthaal, een aanrader voor iedereen die van natuur en rust houdt.

Breugelmans Jan
Twee weken genoten op deze camping.
Mooie comfortplek. Ook leuk zijn de kippen die een paar keer per dag langskomen om wat broodkruimels o.i.d. te pikken. Wel een puntje is dat we de hele dag in de zon stonden (plaats 32). Dat is met de huidige klimaat verandering wel een nadeel geworden. We moesten aan de overkant van het veld in de schaduw gaan zitten. Een schaduw boom of de verhuur van een parasol kan uitkomst bieden.Desondanks komen we graag terug.

Paul en Renée Campagne
Zeer mooie en groene camping. Wij stonden op een veldje met uitzicht op de weilanden en een kudde schapen. Het was gewoon fantastisch. Zeer behulpzame en aardige eigenaren. Sanitair was top, super schoon en luxe. Omgeving is ook prachtig om te fietsen. De vlonders zijn ook een uitkomst, zeker als het wat slecht weer is. Tijdens ons verblijf was het gelukkig prachtig weer. De camping is een aanrader.

E.van der Neut
Zeer mooie en schone camping, fijne ligging in het groen.
Fijne ruime plekken en goede WiFi.
Lof voor de vriendelijke eigenaren 👌👌

Maria bloemberg
  Mooie camping met veel leuke doorkijkjes. Rustige plekken en huisdiervriendelijk. De houten vlonders zijn erg handig en gelukkig op steeds meer campings te vinden. Goed sanitair en ook hele goede WiFi. Door de inrichting van de camping krijg je het gevoel dat tet een kleine camping is, terwijl het met toch wel 50 plekken dacht ik een redelijk grote camping is. Vind het wel jammer dat er heel veel gemaaid word om ons heen. Best veel herrie....

Fam. Sloots
  De afgelopen dagen hebben we heerlijk genoten op deze prachtige groene camping met heel veel fluitende vogeltjes. Erg rustgevend. Super mooie plaatsen, met elk ‘n houten vlonderterras. Prachtig schoon sanitair en mooie mogelijkheden om de hond uit te laten.
Een dikke aanrader!

Marlou van Amstel
Anderhalve week op deze camping gestaan. Door het slechte weer was er veel modder, maar de opgewekte Rob, pakte zijn grote grasmaaier en zette onze caravan op zijn plekje. Het was een prachtige plek, met een grote stapel vlonders die je gebruiken kon.
Het sanitair was schoon en mooi en voorzien van toiletpapier, wasbakje en zeep en zelfs een wc bril reiniger. Overal hingen dispensers met desinfecterende vloeistof. Er is een soort hut met folders en heel veel boeken. Rob loopt elke avond met vrouw en kind over de camping, waardoor je het gevoel krijgt dat je in goede handen bent. Helaas moesten we eerder weg dan we wilden, omdat onze plek al gereserveerd was. Echt een fantastische tijd gehad en we komen zeker nog een keer terug.

Joyce en Jean- Paul
10 t/m 19 april 2021
Zeer fijne camping, goed verzorgt met mooie grasvelden!
Leuke plaatsen waaronder grotere veldjes en kleinere veldjes!Douche en toiletgelegenheid zijn keurig netjes! Onder de tentkleden kan men gebruik maken van houten vlonders dat is ook erg fijn! Het was een fijn verblijf dankjewel!

F. de Jong


Bericht schrijven >

59260028 31325400