Afbeelding invoegen
 

Sanitairgebouw 

Het sanitairgebouw bestaat uit twee aparte units een herenkant en een dameskant.

Tijdens de bouw hebben we ervoor gekozen de ruimte tussen de 2 gebouwen te overkappen in drentse stijl. De gebouwe zijn van alle gemakken voorzien.

In het voor en na-seizoen staat de vloerverwarming aan voor een aangename temperatuur in de ruimtes. Beide gebouwen beschikken over 3 douches, een wascabine en 2 wastafels. 

 

Afwasplaats

De overdekte afwasgelegenheid is ruim opgezet en voorzien van 6 afwasbakken. Elke bak heeft een timer voor gratis warm water, de hoeveelheid is precies genoeg om uw afwasbak te vullen. Bij elke afwasbak hangt een dispenser met afwasmiddel. 

Om de wasbak schoon te maken na gebruik liggen er Boemerang vaatdoeken die 2x per dag worden vervangen. U kunt hier gratis gebruik van maken.

 

 


 

 

Douchecabines 
 
De doucheruimten zijn royaal, schoon en praktisch ingedeeld en voorzien van zeep en shampoo. De cabines hebben wanden tot aan de grond voor optimale privacy

Door de vloerverwarming is het ook in de koudere seizoenen aangenaam.

Kleding blijft droog door een scheidingswand en er is de mogelijkheid om even te zitten.

 

 
 
Wascabines 

Er zijn wascabines, voor optimale privacy. Aan een scheer/föhnstopkontakt is gedacht.
Ook in deze ruimte hangt een dispenser met handzeep.
 


 

Wastafels

Elke ruimte is voorzien van 2 wastafels met royale spiegelwand. Elke wasbak is voorzien van een stopcontact voor scheren of fohnen. Ook hier hangen net als in de wascabine handzeepdispensers.

Op het plankje bij de wastafels liggen de Boemerang doekjes die u gratis kunt gebruiken om uw wastafel na of voor gebruik schoon te maken.


 
Toiletruimten

De toiletruimten zijn zeer hygiënisch. De ruimtes worden meerdere keren per dag schoon gemaakt. De ruimte is voorzien van een wastafeltje met handzeepdispenser,  toiletpapier, wc bril cleaner dispenser en een handig plankje om uw toilettas op te zetten en een haakje voor uw jas of handdoek.
 
 

 

Urinoir

Voor de heren is er een urinoir. Met ook hier een fonteintje met handzeep en een handig plankje voor uw toilettas en haakje voor uw jas of handdoek.


 
Stortplaats Chemische toilet
 
Aan de achterzijde van het gebouw bevind zich een stortplaats voor uw chemische toilet.

  Afbeelding invoegen

59260028 31325400