De Camping

U vindt onze idyllische camping in het mooie Drentse dorpje Meppen, in een bosrijke, rustige omgeving. Door de ligging van de minicamping, aan de rand van het dorp, is het terrein bij uitstek geschikt voor rustzoekers en liefhebbers van een natuurlijke omgeving. Op het kampeerterrein ligt een vennetje waar ’s avonds de kikkers kwaken en waar prachtige wilde bloemen bloeien. Een aantal van de kampeerplaatsen zijn rond dit ven gesitueerd.


De Appartementen

Onze 2 luxueuze appartementen zijn bedoeld voor 2-4 personen en zijn zeer compleet ingericht met whirlpool, magnetron/oven en vaatwasmachine, koelkast, senseo apparaat en snelfilter koffieapparaat. Ook staat er een flatscreen tv en een geluidsinstallatie. Kortom, een beetje net als thuis.

De Omgeving

In de omgeving van Meppen is van alles te doen. U kunt eindeloos wandelen en fietsen in prachtige natuur en door pittoreske dorpjes. U kunt een bezoek brengen aan de hunebedden, het nieuwe park WILDLANDS in Emmen of golfen op Gelpenberg een van de mooiste golfbanen van Nederland.

Wat voorop staat is dat we de huidige sfeer van de camping willen behouden. Natuurlijk, vogelrijk, rustig en rustiek, een beetje avontuurlijk en idyllisch in een landelijke omgeving. Verschillende restaurants vind u op loopafstand. Kortom, we willen dat het een fijne plek is waar mensen graag terugkomen.


 

Tot ziens op "Erfgoed de Boemerang"!!!


59260028 31325400